lauantai 11. toukokuuta 2013

New nailblog ~ Alkuesittely

New nailblog ~ uusi nuoren tytön kynsiblogi. Täällä nähdään kynsiin liittyviä lemppareita ostoksia ja muuta sälää. Tekstiä ei niin hirmusti tule, ainakaan monesti, varaudu siihen! Viihtykää.


Ensimmäinen leimauskokemus, sitä ennen leimasimet on pysynyt visusti kaapissa. Ihan hauskaa voisin sanoa! 
Anteeksi käsien outo asento, mutta mun oli pakko saada joku postaus tähän alkuun, että pääsen muokkailemaan blogia paremmaksi. Lakkailen kynsiä siis joka päivä, mutta kuvia en pääse joka päivä laittamaan, ja saatan unohtaa päivän lakkaukset myös unohtaa kuvata. Kokeilin siirtokuvia, jotka on muuten aivan ihania, niin unohdin kuvata kynnet. Yritin nyt muokata tuota kynsikuvaa niin, että värit näkyisi hyvin, mutta epäonnistuin... 

Aluslakka, Essie - All in one base
Värilakka, Essie - Fifth Avenue
Leimauslakka (musta), Flormar - ?
Päällyslakka, Essie - Good to go 

Mitä mieltä olitte postauksista ja muutenkin koko blogista ?


2 kommenttia:

  1. sun blogis on silleen iha kiva mutta voisit tehä vähän harvemmin silleen postauksia et niihin tulis vähä enemmän sisältöö sillee et ois kivempi lukee ku ois monet erilaiset kynnet siin yhes postaukses tai silleen ja sun banneris ois muuten kiva mut toi koira ei oikee nyt sovi tän blogin aiheeseen ja tossa banneris vois olla esim ton tapaset kynnet niinku noi huulet on tossa. (tää on mun mielipide)

    VastaaPoista
  2. koska täähän non nimenomaan kynsiblogi tai niin otsikko ainaki kertoo, mutta saaathan sä tehdä siis omanlaises tästä!

    VastaaPoista